Arhiva događaja

Ovdje se nalazi kratki pregled proteklih akcija Udruge ULL Split

Članovi Udruge leukemije i limfomi - Split sudjelovali su od 11. - 14. travnja na 1. međunarodnom susretu dijaliziranih i transplantiranih bolesnika u Strugi, Republika Sjeverna Makedonija. Tom prilikom dijalizirani i transplantirani bolesnici imali su priliku čuti novosti o liječenju i važnosti transplantacije te razmijeniti svoja iskustva.

U vrijeme božićnih blagdana, članice Udruge posjetile su Odjel hematologije KBC Split te im donirale projektor.

Tradicionalno, svake godine za blagdan Svete Lucije članice naše Udruge posjećuju male bolesnike na Klinici za dječje bolesti KBC Split i uručuju im prigodne poklone.

5. prosinca 2018. g. za promicanje i razvoj volonterstva dobili smo godišnju nagradu "Vinka Luković". Čestitke svim našim volonterima!

Predavanje smo održali 18.6., a tradicionalnu, humanitarnu akciju "Dani smokve" održali smo 8. rujna.

Zajedno sa KBC-om Split pokrenuli smo akciju "Tako mala tako snažna" za početak programa transplantacije matičnih stanica pri KBC Split. Podršku u toj akciji dali su nam mnogi pojedinci, škole, jedna od njih je OŠ Lučac, organizacije i poduzeća. Svima jedni veliko HVALA!

U svibnju se svake godine obilježavaju Dani volonterskog rada. Naša Udruga zajedno sa Udrugom dijaliziranih i transplantiranih bolesnika Splitsko - dalmatinske županije, obilježava Nacionalni dan darivanja organa i transplantacija.

9. Međunarodni susret dijaliziranih i transplantiranih održao se od 7.-10. lipnja u Vitezu (BiH) na kojem su sudjelovali i predstavnici naše Udruge.

Tradicionalni Maskenbal održao se 3. ožujka, a tradicionalna humanitarna akcija "Krafne na Pjaci" održana je 5. ožujka 2019. g.